Wij willen onze passie met u delen.

Duurzaam “Solar Experience Center”

Passie voor het werk, een tevreden cliënt, een goed product, een mooi eindresultaat, dat is waar het ons om te doen is. 5 jaar geleden was dit voor ons toereikend. Tegenwoordig is de maatschappelijke betrokkenheid ook een belangrijk onderdeel binnen onze bedrijfsvoering.

Met de plannen voor onze nieuwe bedrijfshuisvesting hebben we diverse criteria vastgelegd. Het diende een duurzaam gebouw te worden, waar voldoende ruimte was voor onze logistieke werkzaamheden, meer daglicht op de werkplek, klimaatbeheersing per ruimte, en vooral géén gas aansluiting.

Bezoek  ons:“Solar Experience Center”

Wilt u zonne-energie omzetten naar elektriciteit… dan willen wij graag met u in gesprek om uw wensen om te zetten naar een realistisch plan van aanpak!


Duurzame toepassingen:

  • Vloer- Dak- en wandisolatie
  • Vloerverwarming in kantoor en magazijn
  • Dak voorziening van reflecterend materiaal
  • Geen gas aansluiting, maar 100% op warmtepomp (geen warmte/aardbron)
  • Dak vol met zonnepanelen
  • Beryl: Zonnepanelen in het glas

Experts in zonne-energie projecten.

Onze expertise ligt op de zakelijke markt, aannemers, installateurs, overheid, zorg, onderwijs en VvE.

Het reduceren van fossiele brandstoffen is belangrijk voor het milieu. Zonnepanelen leveren hieraan een positieve bijdrage. Eviax wil graag uw partner zijn in deze ontwikkeling.

Managen en organiseren: Laat eenvoud regeren.

Het Eviax stappenplan geeft u volledig inzicht

Tijdens ons kennismakingsgesprek brengen wij uw huidige situatie en wensen in kaart.

– Energieverbruik (verlichting, verwarming, koeling, ventilatie, zonwering, etc.);
– Energiekosten (netbeheerder, energieleverancier, etc.);
– Bouwkundige zaken (dakconstructie, technische installaties, omgevingsfactoren, etc.);
– Financiële / fiscale mogelijkheden. 

Op basis van uw persoonlijke wensen en het resultaat van de inventarisatie presenteren wij ons voorstel. Hierin staan alle details van de installatie zoals; type zonnepaneel, omvormer, montage systeem, bekabeling, etc. Daarnaast krijgt u een duidelijk overzicht van de financiële en fiscale mogelijkheden.

Als het plan is goedgekeurd wordt de installatie door een erkend installatiebedrijf aangelegd. Tevens worden onze resultaten goedgekeurd door een ingenieursbureau.

Na dat de zonnepanelen zijn aangesloten, kunt u met het Eviax monitor systeem eenvoudig uw opbrengsten van energie monitoren. Daarnaast bieden wij onderhoudscontract aan voor schoonmaak en overige zaken.


Neem de controle over uw energiekosten.

Wij bieden u de mogelijkheid om inzage te krijgen in uw energieverbruik en hoeveel energie (kWh) wordt opgewekt.  

Met onze monitoringsysteem kunt u meten op welk tijdstip energie zich heeft ontwikkeld en hoeveel energie verbruikt is. Hiermee kunt u  zich beschermen tegen stijgende energiekosten in bepaalde tijdstip.


Technologie & Innovatie.

Elkedag streven wij ernaar om iets beter te doen. Dit blijkt uit onze technologie, het Eviax monitor systeem. Leer hoe we de toekomst van de energieopwekking vandaag ontwikkelen.


Motivatie.

Eviax in RTL-Z: de keuze voor zonne-energie

Eviax verteld over de motivatie waarom zij in de zonne-energie is gestapt. Tevens wordt het product iFIX besproken. Bent u ook gemotiveerd en wilt u meer informatie krijgen over onze diensten?