Eviax BV

Met meer dan 25 jaar ervaring in de productie en import van Azië verzorgt Eviax de distributie van materialen voor de zonne-energie branche.

Vanuit Eviax’ eigen productiefaciliteit in China controleren de medewerkers de productieprocessen van onze geselecteerde leveranciers.
Dit garandeert een constante kwaliteit van hoogwaardige producten.

Zelf groene energie produceren!?

Elk half uur geeft de zon genoeg energie om alle mensen op aarde voor een volledig jaar van stroom te voorzien.

Zonnepanelen zetten dit potentieel om in bruikbare elektrische energie waarmee u minder afhankelijk bent van fossiele brandstoffen.

Deze meest voor de hand liggende oplossing is zonder vergunning eenvoudig aan te brengen. Een rendement van 8% tot 12% per jaar op uw geïnvesteerd vermogen is goed haalbaar.

Bij Eviax handelen we via een stappenplan, zodat het gehele proces van inventarisatie tot realisatie ook voor u inzichtelijk is.

  • Inventarisatie: Aller eerst stemmen we met u af wat uw technische, financiële mogelijkheden en wensen zijn. Mocht u nog niet weten wat uw wensen zijn, dan geven wij graag advies.
  • Advies: Wanneer het plan op tafel ligt volgt er een advies. Hierin kunt u een technisch ontwerp van de installatie terugvinden, de kosten/baten en de fiscale voordelen.
  • Realisatie: Als het plan is goedgekeurd wordt de installatie door een erkend installatiebedrijf aangelegd.
  • Service: Tot slot bieden wij u service op het gebied van monitoring aan.

 

Eviax nieuws, projecten en innovaties!